*Getoonde vanaf prijzen zijn dagprijzen voor langdurige huur. Om een actuele dagprijs te berekenen gebruik de reserving in de detailpagina.
**Actueel model en beschikbaarheid kunnen afwijken, Geels Autoverhuur adviseert u graag met een passende huurauto. 

Hybride

Renault Clio Corporate Edition

Renault Clio Corporate Edition

Hybride
Deze Renault Clio Corporate Edition E-Tech Hybrid is uitgevoerd met het business pack.

E-Tech Hybrid 55Kw / 75Pk Benzine
5 deurs Extra KM's € 0.17/km
Start vanaf 28.00
Renault Captur e-tech

Renault Captur e-tech

Hybride
De Renault Captur E-Tech biedt een ideale combinatie van geavanceerde hybride technologie, comfort en veelzijdigheid voor elke reis.

E-Tech Hybrid (30g uitstoot) 69 Kw / 105 Pk Benzine
5 deurs Prijs extra KM's € 0.17/km
Start vanaf 34.00
Renault Megane Grandtour

Renault Megane Grandtour

Hybride
E-Tech Hybrid (28g uitstoot) 103 Kw / 160 Pk Benzine
5 deurs Extra KM's € 0.17/km
Start vanaf 36.00
Kia Ceed SW Plug-in Hybride

Kia Ceed SW Plug-in Hybride

Hybride
Plug-in Hybrid (28g uitstoot) 103 Kw / 160 Pk Benzine
5 deurs Extra KM's € 0.17/km
Start vanaf 36.00
Kia Xceed Plug-in Hybride

Kia Xceed Plug-in Hybride

Hybride
Plug-in Hybrid (32g uitstoot) 103 Kw / 160 Pk Benzine
5 deurs Extra KM's € 0.17/km
Start vanaf 36.00

Hybride huren?

Geels Autoverhuur is uw betrouwbare partner als u goedkoop een auto wilt huren. Wij hebben een divers aanbod auto’s te huur in Limburg en De Kempen.

Wilt u goedkoop een auto huren zonder in te boeten aan service? Zoekt u een huurauto voor een korte of (middel)lange periode? Dan bent u bij Geels Autoverhuur aan het juiste adres! Te huur: busje, auto of bestelwagen!

Niet alleen omdat wij u heel flexibele huurformules aanbieden en over een gloednieuw wagenpark beschikken, maar ook omdat onze huurauto’s het hele gamma beslaan van klein over gemiddeld tot groot. Op die manier kunnen wij u gegarandeerd een personenwagen op maat aanbieden die voldoet aan uw wensen, noden en budget! Bij Geels Autoverhuur kan u steeds goedkoop de auto huren die u zoekt.

Auto’s huren in Limburg en de Kempen

Geels Autoverhuur is de referentie als u auto’s wilt huren. Vanuit ons filiaal in Geel bieden we een zeer divers aanbod auto’s te huur aan.

 

Auto huren voor korte of lange termijn

Vertrouw op Geels Autoverhuur als u een auto wilt huren. De termijn doet er niet toe. Wilt u een auto – personenwagen of monovolume – huren voor een paar uur? Een week? Een maand? Of een nog langere termijn? We bieden u altijd de beste voorwaarden voor het huren van een auto.

Privé of zakelijk huren?

Zoekt u een auto te huur voor persoonlijk gebruik of wilt u zakelijk een auto huren? Dat maakt ons niet zoveel uit: we zorgen dat u een auto kan huren die aan uw specifieke behoeftes beantwoordt. Een scherpe prijs en uitgebreide service krijgt u er gratis bij!

Heeft u op regelmatige basis een huurauto nodig? Dan bieden wij u graag een ‘getrouwheidstarief’ aan. Want trouwe klanten verwennen wij graag net dat beetje méér.

Klik hier voor de prijslijst