Een minibus is de ideale transportoplossing voor grote(re) groepsuitstappen. Of u nu op zoek bent naar een wagen voor een bedrijfsevenement, een lange familievakantie of een weekendgroepsreis, met een minibus ervaart u de vrijheid en gebruiksvriendelijkheid van een standaard wagen.  

Een minibus huren tegen een kleine prijs is perfect mogelijk. Geels Autoverhuur hanteert verschillende voordelige formules, afhankelijk van modelkeuze en huurtermijn. Voor kleine of grotere groepen, lange of korte termijn, aan u de keuze.  

Op zoek naar de ideale minibus aan een kleine prijs? Hieronder vindt u alles wat u moet weten over het huren van een minibus bij Geels Autoverhuur.  

U kiest hoeveel mensen er meegaan 

Bij Geels Autoverhuur kan u een minibus huren voor 5+1, 6+1, 7+1, of zelfs 8+1 personen. U kiest zelf het model dat het beste aan uw eisen voldoet. Een lange vakantie met de hele familie, een weekend weg met vrienden, of naar een feest (met bob), het is allemaal mogelijk. Voor complete luxe hebben wij modellen met ledere zetels.  

Nog nooit met een minibus gereden? Onze moderne minibussen besturen even vlot als een gewone wagen. Daarnaast onderhouden wij ons wagenpark continu en zorgen we dat alles in orde is voor u vertrekt. Bij ons gaat u altijd met een gerust hart de baan op.  

U kiest hoe lang u de minibus wil huren 

Een minibus is te huur voor korte of lange termijn. Een uitstap van een dag, een vakantie van een week of een rondreis van een maand, Geels Autoverhuur heeft de oplossing. Onze service is flexibel en onze contracten zijn op maat van onze klanten. De uiteindelijke prijs hangt af van de huurtermijn en het gekozen model, maar met onze voordelige prijzen betaalt u nooit meer dan nodig. Of u nu een minibus voor korte of lange termijn wil huren, wij helpen u te vinden wat u zoekt.  

U krijgt de beste prijs-kwaliteitsverhouding 

Van Geels Autoverhuur krijgt u standaard 200 gratis kilometers bij het huren van een minibus. Meer dan genoeg voor een uitstap naar Limburg of een weekend weg in de Kempen. Ook als u verder eropuit trekt bieden wij een aantrekkelijke prijs per kilometer, en bij verhuur op lange termijn hanteren we speciale voordelige formules. Met onze goedonderhouden en moderne minibus rijdt u in alle rust naar uw bestemming, waar dat ook mag zijn.  

U huurt een moderne, goedonderhouden minibus  

Het wagenpark van Geels Autoverhuur bestaat volledig uit moderne wagens. Een minibus is dan ook standaard uitgerust met parkingsensoren, getinte elektrische ramen, camera’s, airco en navigatie. Afhankelijk van het benodigde aantal zitplaatsen kunt u kiezen uit een automatisch of manueel model.   

Onderhoud en veiligheid hebben de hoogste prioriteit, daarom onderhouden wij onze wagens continu. Een minibus van Geels Autoverhuur ziet er niet alleen als nieuw uit, zo rijdt hij ook. Daarnaast krijgt elke klant bij ons standaard een omniumverzekering. Zo bent u verzekerd tegen schade aan derden en kunt u zorgeloos vertrekken in een goedonderhouden wagen.  

Een minibus huren bij Geels Autoverhuur 

Met moderne wagens, flexibele huurtermijnen, verschillende modellen, standaard verzekering en goede prijs-kwaliteitsverhouding is Geels Autoverhuur de beste keuze als u een minibus wil huren.   

We helpen u graag de beste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, dan zoeken we samen naar de ideale minibus voor u. U kan ons ook altijd contacteren voor een vrijblijvende offerte.