Bestelwagen huren

Een bestelwagen huren doet u bij Geels Autoverhuur. Uit ons ruime aanbod kan u een bestelwagen huren voor de regio’s Geel, Ramsel, Dessel, Lier, Turnhout & provincie Limburg

Goede prijs & kwaliteit verhouding

Goede en flexibele service

Vanaf 150km gratis per dag

Burgerlijke aansprakelijkheid

*vanaf prijzen zijn berekend op maandbasis

Een bestelwagen huren? Dat doet u bij Geels Autoverhuur. Met de juiste bestelwagen gaat u met een gerust hart de baan op en brengt u uw lading efficiënt op haar bestemming. Maar als u die niet heeft en u moet bijvoorbeeld maar een eenmalig transport doen, kan een bestelwagen huren de oplossing zijn.

Voor de verhuur van bestelwagens bent u bij Geels Autoverhuur aan het juiste adres! Vanuit ons filiaal in Geel verzorgen wij de verhuur van bestelwagens voor Limburg en de Kempen.

Bestelwagen huren voor korte of lange termijn

Wilt u een bestelwagen huren voor een korte of lange termijn? In ons wagenpark vindt u sowieso het type bestelwagen dat u nodig heeft om uw job tot een goed einde te brengen. De bestelwagens die u kan huren zijn heel modern en goed onderhouden.

Bestelwagen huren in Limburg of de Kempen

Bij Geels Autoverhuur dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. Onze scherpe prijzen en voorwaarden zijn hier getuige van. Zoek dus niet verder als u goedkoop een bestelwagen wilt huren in Limburg of de Kempen. Meer weten? Contacteer ons en profiteer van onze speciale voorwaarden en uitgebreide service. Naast een bestelwagen kan u bij ons ook een personenwagen of busje huren.