Hybride auto huren?

Geels Autoverhuur is uw betrouwbare partner als u goedkoop een hybride auto wilt huren. Wij hebben een divers aanbod hybrides te huur in Limburg en de Kempen.

Goede prijs & kwaliteit verhouding

Goede en flexibele service

Vanaf 150km gratis per dag

Burgerlijke aansprakelijkheid

*vanaf prijzen zijn berekend op maandbasis

Wilt u een zuinige wagen huren zonder in te boeten aan service? Dan bent u bij Geels Autoverhuur aan het juiste adres! Bij ons kunt u een hybride auto huren voor korte of lange termijn. In ons wagenpark vindt u ongetwijfeld de beste auto voor u. Zoekt u een E-Tech of Plug-in hybride auto? We hebben ze allemaal.

Hybride auto huren voor korte of lange termijn

Wilt u een hybride auto huren voor korte of lange termijn? Vertrouw op Geels Autoverhuur! Een week, een maand of nog langer? De termijn doet er niet toe. Wij bieden u altijd de beste voorwaarden voor het huren van een hybride auto.

Wat kost een hybride auto huren?

Een hybride auto huren bij Geels Autoverhuur gaat al vanaf de scherpe prijs van €28/dag. Deze prijs hangt uiteraard af van de huurtermijn en het gewenste model. Neem gerust een kijkje in onze prijslijst en gebruik onze handige tool om de exacte prijs te berekenen.

Hybride auto huren in Limburg en de Kempen

Geels Autoverhuur is de referentie als u een hybride auto wilt huren. Vanuit ons filiaal in Geel bieden we een zeer divers aanbod hybrides te huur aan. Contacteer ons gerust voor meer informatie.