Minibus huren

Een minibus huren doet u bij Geels Autoverhuur. Bij ons vindt u zorgeloos en goedkoop een minibusje. Betrouwbaar verhuur van minibussen voor Geel, Dessel, de Kempen & Limburg.

Goede prijs & kwaliteit verhouding

Goede en flexibele service

Vanaf 150km gratis per dag

Burgerlijke aansprakelijkheid

*vanaf prijzen zijn berekend op maandbasis

Een minibus huren is ideaal voor uitstappen met grotere groepen. Wie met een grote(re) groep een uitstap plant, heeft daar niet altijd geschikt transport voor. Het is altijd mogelijk om verschillende wagens te huren en in te zetten – waar Geels Autoverhuur overigens een mooi aanbod personenwagens voor verhuur heeft – maar vaak is de beste oplossing voor vervoer van meerdere personen een geschikte minibus met voldoende zitplaatsen huren. Bij Geels Autoverhuur, expert in verhuur van minibussen, kan u minibusjes huren voor transport van 8+1 of 5+1 personen aan een scherpe prijs. Een minibus laat zich overigens even vlot besturen als een gewone wagen.

Wat kost een minibus huren?

Een minibus huren bij Geels Autoverhuur gaat al vanaf de scherpe prijs van €50/dag. Deze prijs hangt uiteraard af van de huurtermijn en het gewenste model. Daarbovenop krijgt u bij ons zelfs tot 200km gratis bij het huren van elke minibus!

Minibus huren voor korte én lange termijn

Bij ons kan u een minibus huren voor korte termijn of lange termijn. Heeft u bijvoorbeeld een minibus nodig voor een personeels- of vrijgezellenfeest? Dan huurt u bij ons een minibus voor één dag. Maar ook voor een week, een maand of langer kan u bij ons een minibusje huren.

Waarom een minibus huren bij Geels Autoverhuur?

De troeven van ons bedrijf zijn niet alleen het moderne wagenpark, maar ook onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en doorgedreven service. Samen zoeken we naar het type minibus, bestel- of personenwagen, of camionette dat het best aan uw verwachtingen tegemoetkomt. Geef ons gerust een seintje als u een afspraak wilt maken, of een vrijblijvende offerte voor de verhuur van een minibus wenst te ontvangen.