Autoverhuur in Herentals

Een auto, bestelwagen of minibus huren in Herentals? Dat doet u bij Geels Autoverhuur. Een uitgebreid wagenpark en jarenlange ervaring maken ons de partner bij uitstek voor autoverhuur in de Kempen en Limburg.

Een auto, minibus of bestelwagen huren in Herentals gaat bij Geels Autoverhuur heel eenvoudig en snel. Reserveer gemakkelijk online en kom uw wagen afhalen in onze vestiging in Geel. Al onze wagens zijn trouwens in topconditie en elke klant krijgt een GPS én omniumverzekering, zodat u gerust de baan op gaat! Zonder extra kosten, want service is bij ons heel normaal. Vanuit ons filiaal te Geel verzorgen we de verhuur van allerhande auto’s en minibussen voor de Kempen en Limburg.

Kortom, als u een auto, bestelwagen of minibus wilt huren in Herentals bent u bij Geels Autoverhuur steeds aan het juiste adres.

geelsautoverhuur gebouw

Autoverhuur Herentals

Geels Autoverhuur is de ideale partner als u een auto wilt huren in Herentals. Met onze flexibele huurformules en uitgebreid wagenpark vindt u gegarandeerd een huurauto die aan al uw wensen voldoet!

U kan bij ons een auto huren in Herentals voor korte of lange termijn. Dit kan gaan van een dag tot een maand of langer. U krijgt altijd de beste voorwaarden voor uw huurauto.

Wilt u op regelmatige basis een auto huren in Herentals? Dan bieden wij u graag een ‘getrouwheidstarief’ aan. Onze trouwe klanten verwennen wij graag net dat beetje méér.

Bestelwagen huren in Herentals

Ook als u een bestelwagen wilt huren in Herentals zit u goed bij Geels Autoverhuur. Voor de verhuur van bestelwagens in Herentals bieden wij scherpe voorwaarden en een uitgebreide service.

Een bestelwagen huren voor lange of een korte termijn? De bestelwagens in ons wagenpark zijn stuk voor stuk in topconditie.

Minibus huren in Herentals

Een minibus huren in Herentals gaat al vanaf €50/dag. Daarbovenop krijgt u bij ons zelfs tot 250km gratis bij het huren van een minibus!

Een minibus huren is ideaal voor uitstappen met grotere groepen. Bij Geels Autoverhuur, expert in verhuur van minibussen in Herentals, kan u minibusjes huren voor korte termijn of lange termijn. Wilt u eenmalig een minibus huren? Dan huurt u bij ons een minibus voor één dag. Maar ook voor een week, een maand of langer kan u bij ons een minibusje huren.

Autoverhuur Herentals

Contacteer Geels autoverhuur of ontdek de beschikbare modellen te huur voor één dag of een langere periode. Reserveer uw wagen online en kom hem afhalen in onze vestiging in Geel.