Hybrides

Personenwagens

Minibussen

Bestelwagens

Mercedes V-Klasse huren

Als u een Mercedes V-Klasse wilt huren kan u steeds rekenen op Geel Autoverhuur. We bieden deze luxe minibus te huur aan in 7+1 uitvoering.

Het assortiment minibussen dat we aanbieden voor verhuur is zeer divers, zowel qua uitvoering als qua interieuropties. De absolute topper in ons gamma is de Mercedes V-Klasse. Onze Mercedes V-Klasse is de ideale optie voor iedereen die een luxe minibus wil huren.

Mercedes V-Klasse te huur aan de scherpste mogelijke voorwaarden

Bij ons kan u al een Mercedes V-Klasse huren vanaf €140 per dag. Als u deze minibus meer dan 30 dagen huurt, betaalt u slechts €75 per dag. De Mercedes V-Klasse is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes zoals airco, armsteunen, camera, centrale vergrendeling, cruise control, dubbele schuifdeur, elektrisch bediende, getinte ramen, lederen interieur, navigatie, parkeersensoren, xenon koplampen en optioneel een trekhaak. U krijgt dus zeker waar voor uw geld als u een Mercedes V-Klasse huurt bij Geels Autoverhuur.

V-Klasse huren voor korte of lange termijn

We bieden deze luxe minibus zowel aan voor verhuur op korte termijn als lange termijn. Heeft u de Mercedes V-Klasse nodig voor een paar uur? Een week? Een maand? Of een nog langere periode? Bij Geels Autoverhuur kan u er zeker van zijn dat u steeds de beste voorwaarden krijgt voor het huren van een Mercedes V-Klasse.

Heeft u regelmatig een luxe minibus nodig? Dan bieden we u graag een getrouwheidstarief aan. Want trouwe klanten verwennen we graag net dat beetje meer.

Mercedes V-klasse

Mercedes Vito Luxe 8+1 verlengde versie

Mercedes Vito Luxe 8+1 verlengde versie

Minibus, Mercedes V-klasse
120 Kw / 163 Pk Diesel
5 deurs (dubbele schuifdeur) Extra KM's € 0.25/km
Start vanaf 68.00
Mercedes V-klasse 7+1

Mercedes V-klasse 7+1

Minibus, Mercedes V-klasse
175 Kw / 239 Pk Diesel
5 deurs Extra KM's € 0.30/km
Start vanaf 75.00