Verhuiswagen huren?

Een verhuiswagen huren doe je bij Geels Autoverhuur. Goedkoop verhuur van verhuiswagens, met of zonder laadklep, voor de provincies Limburg & Antwerpen.

Goede prijs & kwaliteit verhouding

Goede en flexibele service

Vanaf 150km gratis per dag

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een verhuiswagen huren, eventueel met laadklep, voor de Kempen (Limburg of Antwerpen) doe je bij Geels Autoverhuur. Bij Geels Autoverhuur heb je een ruime keuze wanneer je goedkoop een verhuiswagen wilt huren. In ons assortiment vind je verhuiswagens van elk formaat. Naast talloze kleinere verhuiswagens en bestelwagens, bieden we eveneens een grotere verhuiswagen met laadklep te huur aan.

Wil je liever geen beroep doen op een verhuisfirma? In de meeste gevallen is het immers de omvang van de te verhuizen goederen die het vervoer belemmerd. Afhankelijk van de omvang van de te verhuizen goederen zou een break, monovolume of bestelwagen al voldoende laadruimte kunnen bieden…

Verhuiswagen met laadklep huren

Naast onze talloze kleinere verhuiswagens, kan je bij Geels Autoverhuur eveneens terecht om een verhuiswagen met laadklep te huren. Met deze verhuiswagen bereik je zonder probleem de hoger gelegen verdiepingen van uw nieuwe woning of appartement. Twijfel niet langer! Huur uw verhuiswagen bij Geels Autoverhuur.

Meer info m.b.t. de verhuur van uw verhuiswagen

Waarom een verhuiswagen huren bij Geels Autoverhuur?

  • huur een kleine verhuiswagen / camionette voor één of meerdere dagen
  • alle wagens zijn prima in staat en goed onderhouden
  • interessante verhuurprijs

Verhuiswagen huren voor Limburg en de Kempen

Geels Autoverhuur is de referentie bij uitstek wanneer u een verhuiswagen wilt huren in Limburg of de Kempen. Uit ons ruime assortiment selecteren we de geschikte verhuiswagen voor uw verhuis. Een grote verhuiswagen? Een verhuiswagen met laadklep? Een camionette voor een kleinere verhuis? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze klanten prijzen ons voor onze uitgebreide service en scherpe prijzen. Meer weten? Contacteer ons!

Goedkoop verhuiswagen huren

De totale kosten (verhuurprijzen + variabele kosten) zijn afhankelijk van het gekozen type, het gereden aantal kilometers en de lengte van de huurperiode. Dankzij onze scherpe voorwaarden blijft Geels Autoverhuur dé referentie als u goedkoop een verhuiswagen wilt huren.